Poliția austriacă a arestat recent un român în vârstă de 34 de ani care ar fi exploatat sexual, violat și abuzat timp de trei ani o conațională de 21 de ani, după cum relatează publicația locală Tiroler Tageszeitung.

Victima a depus o plângere la poliție în luna februarie, iar presupusul proxenet a fost arestat de polițiștii tirolezi în luna martie.

- Continuarea după publicitate -

Se pare că inculpatul ar fi contactat victima în România cu mai bine de trei ani în urmă și a ademenit-o în Austria prin metoda „lover-boy” și cu promisiuni false.

Ajunsă în orașul Innsbruck, tânăra a fost forțată să se prostitueze ilegal într-un apartament pe timpul nopții, în timp ce ziua lucra legal ca femeie de serviciu.

De asemenea, inculpatul i-ar fi luat toate câștigurile sau numai el avea acces la contul bancar în care victima primea salariul.

- Continuarea după publicitate -

În cursul anchetei, a fost dovedit faptul că acuzatul a agresat-o și amenințat-o în mod regulat în ultimii trei ani pentru a o obliga să se prostitueze. În plus, victima ar fi fost violată de acesta de mai multe ori.

Aflat în arest, inculpatul neagă toate acuzațiile, în timp ce victima s-a întors în țara sa natală.