Un accident rutier mai puțin obișnuit a avut loc vineri, 23 iunie, pe DJ 107M, în localitatea Stolna din județul Cluj. Un autoturism condus de un bărbat de aproximativ 30 de ani a căzut de pe un pod, potrivit publicației Ziua de Cluj.

„În jurul orei 19:00, polițiștii clujeni au fost sesizați despre un accident rutier produs pe DJ 107M, în localitatea Stolna. Conform primelor cercetări, polițiștii au constatat că un bărbat de 32 de ani care circula cu autoturismul către localitatea Luna de Sus, ajuns la intersecția cu DJ 103V, a părăsit carosabilul, răsturnându-se în albia unui pârâu”, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

- Continuarea după publicitate -

Salvatorii de la ISU Cluj au găsit pe bancheta din spate a vehiculului șoferul care prezenta leziuni multiple. Acesta a fost preluat de echipajul ISU și transportat la spital. El nu a putut fi testat cu aparatul etilotest datorită gravității rănilor suferite.

„Pentru a nu agrava starea medicală a victimei, pompierii l-au extras în siguranță folosind echipamentele din dotare. Ulterior, după ce au parcurs un traseu accidentat, l-au predat pe targă echipajelor medicale. În aceste clipe, victima primește îngrijiri medicale și probabil va fi intubată”, au precizat reprezentanții ISU Cluj.

La locul accidentului au intervenit echipajul ISU de la Punctul de Lucru Florești, alături de două ambulanțe SMURD, una dintre ele dotată cu echipament de terapie intensivă mobilă.

- Continuarea după publicitate -