Șase tineri cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani au avut nevoie de asistență medicală după un accident rutier petrecut în orașul Dej (județul Cluj) în noaptea dintre luni și marți, 4 iulie, între două autoturisme.

După cum relatează publicația locală Dejeanul.ro, pompierii Detașamentului Dej au fost cei care au intervenit primii la locul accidentului, respectiv pe strada Vâlcele. Din fericire, nu au existat victime încarcerate, potrivit ISU Cluj.

- Continuarea după publicitate -

După primele cercetări efectuate la locul accidentului, polițiștii rutieri au constatat că o șoferiță de 19 ani ar fi intrat pe strada Vâlcele ieșind de la o stație de carburanți și nu ar fi acordat prioritate unui autoturism care circula pe strada respectivă, condus de un tânăr de 18 ani în direcția către Cluj-Napoca.

La locul accidentului au intervenit două autospeciale cu modul de descarcerare ale ISU Cluj, o ambulanță SMURD și încă una de la SAJ Cluj.

IPJ Cluj a declarat: „În data de 3 iulie a.c., în jurul orei 23.30, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier, produs pe strada Vâlcele din municipiul Dej.

- Continuarea după publicitate -

În urma evenimentului, o tânără de 19 ani și un pasager de 17 ani au fost transportați la spital pentru mai multe investigații. Testările conducătorilor auto cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”.