Joi, 15 iunie, imediat după ora 11:00, un autoturism marca Mercedes, cu numere de înmatriculare românești, a intrat în separatoarele de sens din beton aflate la capătul autostrăzii „Struma” din Bulgaria, la kilometrul 104 către orașul Simitli (Blagoevgrad), potrivit bnr.bg.

Accidentul s-a petrecut la capătul autostrăzii, loc unde traficul intră pe drumul E-79 după o curbă la stânga care este delimitată printr-un șir de separatoare de sens din beton.

- Continuarea după publicitate -

Din fericire, airbag-urile vehiculului i-au protejat de răni grave pe șofer și alți doi tineri pasageri cu vârste de 16 și 18 ani.

Coliziunea cu separatoarele de sens a fost atât de puternică încât roata din față a autoturismului, de pe partea dreaptă, a sărit peste separatoare cu tot cu amortizor.

- Continuarea după publicitate -

Traficul pe direcția Blagoevgrad a fost blocat un sfert de oră, dar după sosirea mașinii de patrulare a poliției și a ambulanței serviciilor de urgență, acesta a fost reabilitat.

Inaugurat în toamna anului 2018, acest tronson de autostradă a fost construit pentru a facilita traficul pe direcția Blagoevgrad și Sofia. VIDEO mai jos: