Un tragic accident rutier a avut loc în noaptea dintre sâmbătă și duminică, 23 iulie, pe drumul DC 86A la ieșirea din comuna Lumina către orașul Năvodari, ambele din județul Constanța, soldat cu un mort și un rănit.

Potrivit publicației locale Ziua de Constanța, care a preluat informarea dată de ISU Dobrogea, în tragicul eveniment rutier au fost implicate trei autoturisme.

- Continuarea după publicitate -
Sursa foto: Ziua de Constanța

La locul accidentului au fost prezenți salvatorii de la Punctul Temporar de Stingere a Incendiilor din localitatea Ovidiu, Descarcerarea Fripis, SMURD Midia Năvodari și SAJ Constanța.

Un tânăr de 22 de ani a fost diagnosticat cu fractură la ambele membre inferioare, în timp ce alt bărbat, în vârstă de 39 de ani, a fost găsit în stop cardio-respirator și asupra lui au fost executate manevre prelungite de resuscitare.

Sursa foto: Ziua de Constanța

Tânărul prezenta multiple traumatisme, astfel încât a fost preluat de echipajul SAJ Constanța si transportat de urgență la UPU Constanța.

- Continuarea după publicitate -

Din nefericire, manevrele de resuscitare aplicate bărbatului aflat în stop cardio-respirator au fost zadarnice. El a fost declarat decedat la locul accidentului.

Sursa foto: Ziua de Constanța

La fața locului au fost prezente și echipajele Serviciului Rutier din cadrul IPJ Constanța, pentru cercetări privind împrejurările în care s-a produs accidentul și stabilirea persoanei vinovate de producerea acestuia. VIDEO mai jos: