Povestea gospodăriei remarcabile a unui țăran chinez, situată la etajul cinci al unui bloc, a devenit virală pe Douyin, omologul chinez al platformei TikTok, după cum relatează publicația Business Standard.

Pe această platformă, videoclipurile care prezintă șapte viței adorabili care își rumegă mesele pe balconul unei clădiri rezidențiale din provincia Sichuan din sud-vestul Chinei, au devenit virale, strângând în scurt timp câteva milioane de vizualizări.

- Continuarea după publicitate -

Din păcate, acest scenariu unic nu a durat mult, deoarece prezența simpaticilor bovine a stârnit furia vecinilor, care nu au fost mulțumiți de mugetul și mirosul emanat de pe balcon.

Aceștia au informat cu promptitudine autoritățile, ceea ce a dus la scoaterea lor din apartament după doar o zi, după cum a dezvăluit un ocupant al complexului rezidențial, citat de SCMP.

Vițeii, fiecare cântărind între 10 și 20 de kilograme, au fost îngrijiți temporar de secretarul de partid al comunității, Zhang Dayou, după cum a raportat publicația locală Fengmian News.

- Continuarea după publicitate -

Interesant este că după ce vițeii au fost ridicați, s-a desfășurat o situație amuzantă când personalul de la administrarea proprietății s-a trezit încurcat în dezbateri aprinse cu proprietarul vitelor, care încerca să le strecoare înapoi în apartament.

Se pare că respectivul complex de apartamente găzduiește persoane care au fost strămutate din satele din apropiere, ceea ce ar putea face lumină asupra alegerii neobișnuite a proprietarului de a ține vitele pe balcon.

În prealabil, au existat unele plângeri cu privire la proprietarii care cresc găini în apartamentele lor, dar a avea vite a fost cu siguranță o problemă cu totul diferită, potrivit unui locatar.

Însă acest caz curios nu este izolat, deoarece evenimente similare au fost denunțate nu demult. De exemplu, pe 15 iulie, o femeie din provincia Heilongjiang și-a exprimat frustrarea față de vecina ei de la parter, ale cărei activități provocau mirosuri insuportabile.

- Continuarea după publicitate -

Mirosul pestilențial a fost un disconfort semnificativ pentru familia reclamantei, în special pentru sănătatea copilului ei de un an, obligând-o să se mute din apartamentul respectiv.

Sursă foto: Business Standard