Un accident rutier s-a petrecut luni, 3 iulie, în apropiere de municipiul Botoșani dintr-un motiv mai rar întâlnit. Rănit ușor la o mână, șoferul implicat a dezvăluit că totul a plecat de la o viespe care a intrat în cabina camionetei pe care o conducea, așa cum relatează stiri.botosani.ro.

Accidentul rutier a avut loc pe drumul DJ 296 care leagă municipiul Botoșani de comuna Roma, aproape de intersecția cu drumul spre localitatea Costești (comuna Răchiți).

- Continuarea după publicitate -

O camionetă a părăsit carosabilul și a intrat în șanțul de pe marginea drumului, vehiculul suferind avarii considerabile.

La scurt timp de la producerea incidentului, Corneliu M., un șofer aflat în trafic pe același drum a oprit mașina pe care o conducea și a verificat starea victimei din camionetă.

„Am ajuns la el în zece minute de la accident, era încă în cabină, lovit la o mână, și l-am întrebat dacă are nevoie de ceva. Mi-a răspuns că nu are nevoie de nimic, că e bine”, a povestit Corneliu M.

- Continuarea după publicitate -

Șoferul camionetei a precizat că o viespe i-a intrat în cabină. Știindu-se alergic la veninul acestei insecte, nu a mai fost atent la drum, astfel încât a pierdut controlul direcției și, într-o curbă ușoară, camioneta a ieșit de pe carosabil.

„L-am întrebat cum s-a întâmplat și mi-a zis că a intrat o viespe în cabină. Fiindcă este alergic, a pierdut controlul camionului. Nu este plauzibil acest motiv, dar asta este. Am zis să îl ajut, dar a zis că a fost sunat patronul și că vine”, a adăugat Corneliu M. pentru sursa menționată mai sus.

Din fericire, prezența viespii în cabina vehiculului nu a provocat decât pagube materiale.