Datorită suspiciunii evidente de trafic ilegal de narcotice, Parchetul orașului german Tübingen (landul Baden-Württemberg) și Grupul de Investigare Stupefiante al poliției din Reutlingen cercetează un român de 26 de ani care a fost arestat marți, 19 septembrie. Suspectul se află în prezent în arest, potrivit publicației PressePortal.

Marți seara, poliția a fost informată pentru prima dată despre unele întâlniri dubioase petrecute pe Albstrasse. Cu toate acestea, cei implicați plecaseră cu o mașină înainte de sosirea poliției.

- Continuarea după publicitate -

Ca parte a urmăririi inițiate imediat, ofițerii de la secția de poliție din Reutlingen l-au găsit la fața locului pe  conaționalul nostru, cunoscut deja oamenilor legii,care avea asupra sa aproximativ 51 de grame de heroină și 600 de euro suspectați a proveni din traficul de droguri.

În plus, tânărul ar fi condus vehiculul său sub influența stupefiantelor și fără permisul de conducere necesar. Fără reședință permanentă în Germania, suspectul a fost adus în fața magistratului de la Tribunalul Districtual Tübingen miercuri, 20 septembrie.

Pe numele său a fost emis un mandat de arestare solicitat de parchetul din Tübingen care a și fost executat. Tânărul a fost trimis într-un centru de corecție.

- Continuarea după publicitate -

Potrivit aceleiași publicații germane, miercuri, 13 septembrie, un șofer a provocat o coliziune în cartierul Delkenheim al orașului german Wiesbaden (landul Hessa) și apoi a fugit de la locul accidentului.

O șoferiță în vârstă de 41 de ani conducea Hyundai-ul său roșu din Hochheim pe drumul „Mühlberg” spre Nordenstadt în jurul orei 17:30. Când a trebuit să se oprească la un semafor roșu din colțul Max-Planck-Ring, o mașină s-a izbit brusc de spatele mașinii sale.

În loc să-și facă griji cu privire la consecințele accidentului, cel care a provocat accidentul pur și simplu a mers mai departe cu mașina lui de culoare închisă și a continuat spre Nordenstadt.

În urma accidentului, șoferița a fost rănită ușor, iar vehiculul ei a suferit pagube materiale în valoare de aproximativ 1.500 de euro. Șoferul fugar a fost descris ca având în jur de 30-40 de ani, cu părul lung și negru și cu barbă.

Mașina implicată în accident ar fi fost o mașină de culoare închisă, probabil un Audi, cu numere de înmatriculare românești. Oricine poate oferi informații este rugat să contacteze serviciul regional de transport la (0611) 345-0.

- Continuarea după publicitate -

Sursa foto: Flickr