P.G., un român de 24 de ani, a fost arestat vineri, 22 septembrie, de ofițerii Poliției Feroviare din orașul italian Messina (regiunea Sicilia), fiind suspect de furtul sumei de aproximativ 6.000 de euro din incinta unei agenții de pariuri SNAI, comisă în urmă cu câteva zile.

Așa cum dezvăluie publicația Eventi Press, polițiștii feroviari s-au folosit de fotografiile furnizate de colegii lor de la sediul Poliției din Messina și a reușit să-l depisteze pe suspect în apropierea unui bar situat lângă gara centrală a orașului.

- Continuarea după publicitate -

În urma percheziției efectuată de oamenii legii, asupra conaționalului nostru a fost găsită suma de 150 de euro, colectată probabil dintr-o altă infracțiune, care i-a fost confiscată imediat.

Activitatea detaliată a poliției judiciare, desfășurată ulterior, a făcut posibil să se constate că autorul tâlhăriei de la agenția de pariuri era chiar suspectul reținut.

Acesta a fost dus la închisoarea din Messina și pus la dispoziția Autorității Judiciare care sâmbătă, 23 septembrie, a validat arestarea sa.

- Continuarea după publicitate -