Un român cu inițialele numelui M.D.M., în vârstă de 26 de ani, a fost arestat în flagrant duminică, 27 august, într-un apartament de pe via Morosina din orașul italian Udine (Friuli-Venezia Giulia), fiind acuzat de rezistență împotriva oamenilor legii și producerea de daune materiale. Incidentul a fost făcut public însă după câteva zile.

După cum relatează publicația ImolaOggi, polițiștii italieni au intervenit în via Morosina pentru că fuseseră alertați despre o ceartă violentă între doi parteneri. Datorită țipetelor și amenințărilor auzite, vecinii au decis să cheme poliția înainte ca situația să degenereze.

- Continuarea după publicitate -

La intrarea în apartament pentru a-l identifica pe tânărul recalcitrant, polițiștii au fost atacați fizic de acesta cu lovituri de picior și cu pumnii. Chiar și iubita sa nu a stat calmă și a atacat oamenii legii pentru a-i împiedica să-l aresteze pe tânăr.

Odată urcat în mașina de serviciu a poliției, bărbatul recalcitrant nu s-a calmat ci a devenit mai furios și a lovit cu piciorul luneta mașinii până când chederul acesteia a fost deteriorat.

Judecătorul de instrucție al Tribunalului din Udine a validat arestarea în flagrant delict și i-a aplicat măsura arestării preventive în penitenciar.

- Continuarea după publicitate -

În timpul interogatoriului, suspectul nu a răspuns inițial la întrebări, folosindu-se de dreptul de a nu răspunde dar, într-un final, și-a recunoscut faptele. Conaționalul nostru și-a exprimat regretul pentru tot ceea ce s-a întâmplat.

Sursa foto: ImolaOggi