O tânără reporteră a publicației spaniole EDATV a ieșit pe o stradă intens circulată a metropolei Madrid, cu scopul de a afla și dezvălui publicului spaniol părerile madrilenilor cu privire la unele dintre problemele care, în ultima vreme, au produs îngrijorare  în rândurile locuitorilor capitalei Spaniei.

După cum relatează EDATV, în timp ce reportera explica în cadrul unui reportaj, realizat în direct, modul în care avusese loc un jaf la un magazin din zonă, un individ cu ochelari de soare a apărut brusc în spatele ei și i-a atins ușor fundul, întrebând-o amical de la ce canal TV este.

- Continuarea după publicitate -

Gestul jenant al tânărului, despre care s-a aflat ulterior că este de naționalitate română și are 25 de ani, a indignat o mare parte a opiniei publice spaniole după ce reportajul respectiv a fost distribuit în social-media, unde a devenit viral.

Într-un alt reportaj al jurnaliștilor de la EDATV cu privire la incidentul jenant, oamenii întrebați ce părere au, nu au ezitat să denunțe gestul conaționalului nostru, pe care l-au catalogat drept inadmisibil.

De asemenea, majoritatea și-au arătat admirația față de profesionalismul reporterei care, în ciuda disconfortului afișat de grimasa de pe fața ei, a continuat transmisiunea în direct.

- Continuarea după publicitate -

Sursa foto: EDATV