Pe măsură ce zborul 2432 al companiei aeriene americane Delta Airlines plecat din Atlanta (Georgia) se apropia de New Orleans (Louisiana), la bord s-a desfășurat un incident neprevăzut și periculos care a dus la un efort colectiv al echipajului de cabină și al pasagerilor de a gestiona acțiunile unei persoane agresive.

După cum relatează publicația FOX 8, persoana în cauză, identificată ca fiind Nelson Montgomery, în vârstă de 39 de ani, a manifestat un comportament alarmant care i-a ținut pe toți cei aflați la bord într-o stare de tensiune maximă.

- Continuarea după publicitate -

Un pasager, care a preferat să rămână anonim, a povestit evenimentele teribile la care fusese martor. Pe măsură ce zborul înainta către destinație, membrii echipajului de bord au fost nevoiți să ofere asistență medicală bărbatului recalcitrant care sângera abundent în zona gâtului.

De fapt, situația din avion a luat o întorsătură dramatică pe măsură ce agresiunea bărbatului turbulent a escaladat.

Potrivit relatării martorului oferite publicației FOX 8, acesta a luat ostatică o însoțitoare de bord, amenințând cu ciobul unei sticle sparte, pe care îl ținea periculos de aproape de gâtul femeii.

- Continuarea după publicitate -

Într-un spectacol terifiant, el a făcut amenințări că o va tăia pe ostatica sa dacă cineva ar încerca să intervină.

Cu un curaj remarcabil, opt persoane de la bord s-au aliat pentru a-l imobiliza pe agresor, prevenind orice alte vătămări până când oamenii legii au preluat controlul la aterizarea aeronavei.

Odată avionul oprit, polițiștii Biroului Șerifului din localitatea Jefferson (JPSO) l-au reținut imediat pe Montgomery, care în prezent primește tratament medical pentru rănile suferite.

În urma faptelor sale, acesta se va confrunta cu acuzații grave, inclusiv agresiune agravată, tulburarea liniștii și agresiune simplă.

Însoțitoarea de bord implicată în altercație a suferit răni ușoare, iar doi dintre curajoșii care l-au imobilizat pe agresor au suferit tăieturi ușoare în timpul confruntării.

- Continuarea după publicitate -

Delta Airlines, într-o declarație emisă pentru FOX 8, a confirmat evenimentul și a subliniat angajamentul lor neclintit de a asigura siguranța și securitatea pasagerilor și a echipajului.

Ei și-au exprimat politica de toleranță zero față de comportamentul indisciplinat atât la bordul aeronavelor, cât și în cadrul instalațiilor aeroportuare.

Această intervenție marchează a treia arestare în aeroport efectuată de JPSO într-o singură săptămână. Însă acest caz particular iese în evidență datorită gravității altercației care a implicat un membru al echipajului de bord.

Sursă foto: FOX 8

- Continuarea după publicitate -