Un tragic accident de circulație a avut loc târziu în seara zilei de joi, 6 iulie, pe DN 7/E81, la kilometrul 182 + 100 m, în zona denumită Capul Piscului din localitatea Bujoreni (județul Vâlcea), în urma căruia au decedat patru persoane, dintre care un minor în vârstă de 14 ani, potrivit publicației Adevărul.

Din informațiile oferite de IPJ Vâlcea, în accidentul petrecut cu o oră înainte de miezul nopții ar fi fost implicate trei vehicule, un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani în care se aflau trei pasageri în vârstă de 26, 32 și 14 ani, un TIR și un microbuz condus de un cetățean polonez care transporta șase pasageri pe tronsonul de drum dintre Râmnicu Vâlcea și stațiunile Călimănești și Căciulata.

- Continuarea după publicitate -

În urma coliziunii devastatoare a rezultat decesul a celor patru tineri care se aflau în autoturism. Salvatorii care au ajuns primii la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru victime, deoarece i-au găsit pe toți fără suflare.

Polițiștii vâlceni continuă în prezent investigațiile pentru stabilirea cauzelor care au condus la producerea tragicului accident. Din primele cercetări, se pare că șoferul autoturismului ar fi depășit microbuzul fără să se asigure și a intrat cu viteză direct sub roțile TIR-ului care venea din sens opus.

Pasagerii și șoferul microbuzului, precum și șoferul TIR-ului au scăpat nevătămați. La fața locului au intervenit o ambulanță pentru multiple victime de la ISU Vâlcea, un echipaj SMURD, o autospecială pentru descarcerare, alta pentru stingere a incendiilor și trei ambulanțe de la SAJ Vâlcea.

- Continuarea după publicitate -

Traficul pe ambele sensuri a fost blocat total timp de câteva ore. Cei trei adulți din autoturismul distrus complet erau din Bujoreni, minorul fiind din Frâncești, ambele din județul Vâlcea.

Traficul pe ambele sensuri a fost blocat total timp de câteva ore.