Într-un incident tragic care a șocat comunitatea localității britanice Thornton Curtis, o presupusă crimă-sinucidere petrecută vineri, 14 iulie, a luat viața unui cuplu căsătorit care erau cunoscuți experți în tir cu arme de foc în districtul North Lincolnshire (East Midlands).

După cum relatează Daily Mail, Rose Jobson, în vârstă de 69 de ani, și-a părăsit recent soțul, Robert Jobson, în vârstă de 84 de ani, după ce a dezvoltat o relație cu un nou iubit, potrivit informațiilor date de vecini.

- Continuarea după publicitate -

Cuplul, care de mai bine de 30 de ani deținea și administra școala de tir „White Lodge Shooting School”, situată chiar lângă ruinele medievale ale Thornton Abbey, a fost descoperit mort la domiciliul lor, chiar pe terenul poligonului de tragere.

Poliția, care a sosit la fața locului ca răspuns la denunțurile de îngrijorare pentru siguranță a vecinilor, a deschis o anchetă pentru crimă, dar a declarat că nu caută alți suspecți.

Vecinii au dezvăluit că Rose s-a despărțit de soțul ei din cauza noii ei implicări romantice, care se pare că l-a supărat și apoi l-a înfuriat pe Robert.

- Continuarea după publicitate -

Prieten de lungă durată al cuplului, vecinul Andrew Farrow și-a exprimat tristețea și neîncrederea față de tragedie. El a dezvăluit că era deja cunoscut în localitate faptul că Rose și-a găsit un nou partener la școala de tir și că cei doi soți s-ar fi despărțit.

Sursa foto: Daily Mail

Școala de tir fusese închisă temporar din motive personale legate de separarea lor. Se crede că Robert, mistuit de gelozie, și-a împușcat soția înainte de a întoarce arma asupra lui. Motivul crimei rămâne în curs de cercetare.

Soții Jobson erau foarte apreciați în domeniul lor, reprezentând Anglia în competițiile de tir. Erau foarte apreciați de comunitate și își conduceau afacerea cu succes de peste trei decenii.

Școala de tir a fost o destinație populară pentru evenimentele de ospitalitate și a oferit clienților antrenamente personalizate din partea celor doi soți profesioniști.

Tragicul incident a afectat profund comunitatea, locuitorii exprimându-și șocul și tristețea pentru pierderea cuplului atât de respectat.

- Continuarea după publicitate -

Pe măsură ce ancheta continuă, familiile lui Robert și Rose primesc sprijin de la ofițeri special instruiți. Rezidenții locali primesc, de asemenea, asistență și reasigurare în această perioadă dificilă.

Site-ul „White Lodge Shooting School”, întreținut de către Jobsons, reflectă pasiunea și dedicarea lor pentru a oferi o experiență primitoare și plăcută pentru clienții tuturor nivelurilor de calificare.

Moștenirea lor ca trăgători talentați și gazde grijulii va dăinui, în ciuda circumstanțelor tragice din jurul morții lor.

Detaliile despre cauza morții nu au fost dezvăluite deocamdată de autorități. Comunitatea este lăsată în doliu pentru pierderea unui cuplu iubit și se confruntă cu consecințele acestui eveniment devastator.

- Continuarea după publicitate -