Trei persoane au fost internate în spital după ce un zbor Hawaiian Airlines de la Honolulu (Insulele Hawaii) la Sydney (Australia) a întâmpinat turbulențe intense în timpul călătoriei sale.

După cum relatează Daily Mail, incidentul a avut loc vineri, 30 iunie, la aproximativ cinci ore de zbor din cele nouă ore și patruzeci și cinci de minute estimate, când aeronava a fost lovită de vânturi puternice.

- Continuarea după publicitate -

La aterizarea pe aeroportul din Sydney, cu puțin timp înainte de ora locală 20:00, serviciile de urgență australiene au fost prezente pentru a ajuta pasagerii.

Zborul, desemnat ca Hawaiian Airlines HA451, a avut la bord un total de 163 de pasageri și 12 membri ai echipajului.

Potrivit Ambulanței NSW, 12 persoane au fost evaluate la fața locului, iar ulterior, trei dintre ele au fost transportate prompt la spital.

- Continuarea după publicitate -

Un purtător de cuvânt al companiei aeriene a informat că zborul de la Honolulu la Sydney a întâmpinat în mod neașteptat turbulențe severe.

„În timpul zborului, patru pasageri și trei însoțitori de zbor au primit inițial asistență medicală de la un medic aflat la bord și de la membrii echipajului nostru, în consultare cu medicii de la sol”, a declarat purtătorul de cuvânt al companiei Hawaiian Airlines.

Pasagerii răniți au fost transportați la Spitalul St. George, în timp ce o persoană a fost transportată la Spitalul Prince of Wales, după cum a confirmat același purtător de cuvânt.

Aeronava respectivă a fost supusă unei inspecții cuprinzătoare, care a afectat ora de plecare a zborului retur, HA452, de la Sydney la Honolulu.

- Continuarea după publicitate -