Un grav accident rutier a avut loc miercuri, 26 iulie, în localitatea Bohotin din comuna Răducăneni (județul Iași), în urma căruia un tânăr de 21 de ani a fost grav rănit după ce mașina pe care o conducea a căzut de pe un pod într-o râpă, potrivit publicației locale BZI.

Mașina căzută în gol. Sursă foto: bzi.ro

Vehiculul a căzut în gol câțiva metri și a rămas cu roțile în sus, în timp ce tânărul a suferit un traumatism cranio-cerebral carea a dus la pierderea cunoştinţei, precum și alte politraumatisme. Nu se cunoaște încă motivul pentru care șoferul a pierdut controlul direcției de mers.

- Continuarea după publicitate -

La locul accidentului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași cu o autospecială dotată cu modul de descarcerare și echipament pentru acordarea primului ajutor. De asemenea, la fața locului a ajuns și echipajul de salvare aeriană (ESA) cu un elicopter.

Tânărul șofer a fost transportat cu elicopterul la spital. Sursă foto: bzi.ro.

ISU Iași a informat: „Accident auto produs cu o persoană încarcerată (singura victimă) în localitatea Bohotin, comuna Raducăneni. La locul solicitării au acționat din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași un echipaj de intervenție cu modul de descarcerare și acordarea primului ajutor. La locul solicitării a fost trimis și echipajul de salvare aeriană (ESA)”.

„Membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) al comunei Raducăneni au scos victima din autoturism până la sosirea serviciilor profesioniste pentru situații de urgență, ulterior a fost asistată de către echipajul medical și transportată de către echipajul de salvare aeriană pe heliportul din cadrul Centrului de pregătire Iași, de unde a fost preluată de către un echipaj SAJ tip C și transportată la spital”.

- Continuarea după publicitate -
Mașina căzută de pe pod. Sursă foto: bzi.ro.

De asemenea, IPJ Iași a transmis: „La data de 26 iulie anul curent, în jurul orei 13.00 , polițiștii rutieri ieșeni au fost sesizați cu privire la un accident rutier care a avut loc la ieșirea din localitatea Răducăneni. Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că, șoferul unui auto ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și ar fi căzut de pe un pod”.

„În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, acesta fiind transportat la spital. Șoferul au fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii situații de fapt”.