Poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud au intervenit la un accident rutier petrecut duminică, 25 iunie,  în comuna Rebra.

După cum relatează publicația locală Ziar de Bistrița, autoturismul condus de un tânăr de 19 ani din localitate, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în curtea unei case.

- Continuarea după publicitate -

Din păcate, în ciuda eforturilor echipajului medical de pe ambulanța sosită la fața locului, tânărul șofer a fost declarat decedat la locul accidentului.

Ulterior, victima a fost identificată, Daniel Bârte avea 19 ani și obținuse permisul de conducere în urmă cu doar patru luni, potrivit publicației locale Mesager 24.

Daniel Bârte, 19 ani, mort într-un tragic accident. Sursa foto: Mesager 24

Tânărul se întorcea acasă în jurul orei 4:00 dimineața, însă cu aproximativ 300 de metri înainte de ajunge la domiciliu, pe strada Valea Lungă, a pierdut controlul volanului din motive necunoscute și BMW-ul pe care îl conducea s-a răsturnat.

- Continuarea după publicitate -

Daniel era șofer începător și, probabil în urma unei greșeli, a scăpat bolidul de sub control. El murit pe loc în urma unor leziuni la cap care au fost incompatibile cu viața.

Potrivit mărturisirilor unor apropiați de-ai victimei, părinții tânărului erau plecați la Brașov pentru a invita cunoștințele la viitoarea nuntă a fiicei lor.

Aceștia au trei copiii, doi băieți și o fată.  În urma cumplitei tragedii, mesajele de compasiune și condoleanțe au inundat rețelele de socializare. Înainte de a fi socri mici, sărmanii părinți vor trebui să-și înmormânteze unul din fii.