Vineri, 22 iunie, Poliția Rutieră din Cluj Napoca a fost sesizată, în jurul orei 17:15, despre producerea unui accident rutier la intersecția dintre străzile Corneliu Coposu și Banul Udrea din municipiu, potrivit cluj24.ro.

După efectuarea primelor cercetări la fața locului, polițiștii rutieri au constatat că un tânăr de 19 ani care circula cu autoturismul propriu dinspre strada Banul Udrea ar fi intrat în intersecție fără să acorde prioritate unei dube, conduse de alt tânăr, de 22 de ani, din localitatea Sânpaul. Astfel, duba a intrat în partea stângă a autoturismului.

- Continuarea după publicitate -

În urma coliziunii dintre cele două vehicule, tânărul de 19 ani a fost rănit și preluat ulterior de un echipaj medical și transportat imediat la spital, fără a mai fi testat cu aparatul etilotest. Șoferul dubei a scăpat nevătămat iar rezultatul etilotestului său a fost negativ.

Traficul în zonă a fost blocat în jur de 40 de minute, conform purtătorului de cuvânt al IPJ Cluj. Un purtător de cuvânt al ISU Cluj a declarat: „Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această seară la un accident rutier petrecut pe strada Corneliu Coposu din municipiul Cluj-Napoca.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ, unde au găsit o autoutilitară și un autoturism avariate, iar în cel din urmă se afla un tânăr în vârstă de 19 ani, ce prezenta multiple traumatisme și era în stare de inconștiență.

- Continuarea după publicitate -

Pompierii clujeni, alături de echipajul SAJ, au acționat pentru extragerea de urgență a tânărului, acordarea asistenței medicale de urgență și transportul acestuia la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Conform primelor evaluări, tânărul se afla în stare gravă. Nu au fost alte persoane care să solicite consult medical în urma acestui eveniment”.