Polițiștii Secției 1 din Timișoara au fost alertați marți, 27 iunie, pentru faptul că într-un apartament situat în Piața Țepeș Vodă, un tânăr și-a găsit bunicii morți, bunicul de 75 de ani și bunica de 78 de ani, iar în locuința acestora ar fi surprins un individ necunoscut care a fugit imediat ce l-a văzut.

După cum relatează sursadevest.ro, cei doi septuagenari tocmai discutau la telefon cu un nepot din străinătate, moment în care au auzit niște zgomote ciudate dintr-o altă cameră.

- Continuarea după publicitate -

Sărmanii bunici n-au mai apucat decât să-i spună la telefon nepotului că a intrat cineva peste ei în casă, apoi acesta nu a mai auzit nimic.

Alarmat, nepotul din străinătate și-a sunat un văr cu domiciliul apropiat de bunicii lor, să-i verifice dacă sunt bine. Ajuns acolo, tânărul i-a găsit morți. Șocat, acesta a sunat la 112, în timp ce un necunoscut care era încă în locuință, ar fi fugit până la sosirea oamenilor legii.

În prezent, polițiștii timișoreni efectuează investigații în scopul identificării persoanei necunoscute și stabilirea exactă a împrejurărilor în care s-a petrecut acest tragic eveniment.

- Continuarea după publicitate -

În acest caz de dublă omucidere s-a deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii înfracțiunii de omor calificat, iar cercetările vor fi efectuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș.