O șoferiță a fost surprinsă în localitatea Cicârlău (județul Maramureș) de trenul personal care circula pe ruta Satu Mare – Baia Mare, în timp ce încerca să traverseze în mașina proprie trecerea la nivel cu calea ferată.

După cum relatează publicația locală ZIAR MM, incidentul a avut loc luni, 10 iulie, în jurul orei 13:20. Mașina a fost târâtă de locomotiva trenului mai multe zeci de metri. Rănită grav, victima a fost descarcerată de salvatorii care i-au acordat primul ajutor, apoi a fost transportată la spital.

- Continuarea după publicitate -

Din fericire, niciunul dintre cei 65 de pasageri ai trenului nu a suferit leziuni în urma coliziunii dintre cele două vehicule.

A fost rănit însă un localnic care aștepta la rândul său să traverseze pe jos calea ferată și a fost acroșat de mașina târâtă de locomotivă, potrivit publicației PresaSM.

„La locul intervenției s-au deplasat forțe de intervenție din cadrul Detasamentului de pompieri Baia Mare și anume 2 Descarcerare, 1 TIM, 1 EPA, 1 ASAS, în sprijin s-a alăturat și un echipaj SAJ”, a informat ISU Maramureș.

- Continuarea după publicitate -

IPJ Maramureș a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul. Din primele informații, șoferița nu s-ar fi asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată.