Un tragic accident rutier a avut loc în dimineața zilei de marți, 18 iulie, pe DN 1 – Centura de Vest a Ploieștiului, în comuna Brazi, soldându-se cu pierderea vieții unui bărbat care a fost pur și simplu strivit între două autobasculante implicate.

După cum relatează AGERPRES, un bărbat în vârstă de 35 de ani, care conducea o autobasculantă, a suferit o defecțiune tehnică și s-a oprit pe prima bandă a sensului de mers Brașov către București.

- Continuarea după publicitate -

Un alt șofer de autobasculantă, încărcată cu balastru și care circula în aceeași direcție, a intrat frontal în vehiculul oprit. Șoferul acestuia tocmai coborâse din cabină și se afla în spatele autobasculantei pentru a elucida cauza defecțiunii.

Din nefericire, impactul devastator l-a prins pe bărbatul de 35 de ani între cele două autobasculante, ceea ce a dus la decesul său instantaneu, conform informațiilor furnizate de IPJ Prahova.

- Continuarea după publicitate -

Celălalt șofer a rămas încarcerat în urma coliziunii, apoi a fost salvat de pompierii ISU Prahova și transportat de urgență la spital pentru îngrijiri medicale specializate.

Polițiștii rutieri prahoveni desfășoară în continuare investigații pentru a stabili toate cauzele și împrejurările în care a avut loc acest accident rutier mortal.

Circulația pe sensul de mers Brașov către București a fost complet blocată, iar traficul a fost redirecționat din DN 1 către localitatea Negoiești, conform anunțului făcut de IPJ Prahova.