Un bărbat în vârstă de 74 de ani din Costești (județul Argeș) și-a pierdut viața într-un cumplit accident rutier produs luni, 3 iulie, în orașul Costești, Pârvu Roșu.

După cum relatează publicația locală ARGESPRESS, autoturismul marca Opel pe care îl conducea s-a izbit violent de un copac aflat pe marginea drumului.

- Continuarea după publicitate -
Sursa foto: ARGESPRESS

La locul tragediei a intervenit pompierii cu o autospecială de descarcerare și alta de stingere a incendiilor, o ambulanță SMURD, precum și o ambulanță SAJ Argeș.

Salvatorii au identificat în interiorul vehiculului avariat o persoană încarcerată, pentru care a fost necesară efectuarea procedurilor de extragere dintre fiarele contorsionate.

Personalul medical sosit de urgență nu a mai putut face nimic pentru victimă, decât declararea decesului acesteia la locul accidentului.

- Continuarea după publicitate -

Un purtător de cuvânt al IPJ Argeș a declarat: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Costești s-a stabilit că, un bărbat de 74 de ani, din Costești, care conducea un autoturism, pe DJ 659 A, din direcția Costești către Bradu, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat într-un copac, aflat în afara părții carosabile, în stânga direcției de mers”.

„În urma accidentului, conducătorul autoturismului a rămas încarcerat, ulterior fiind declarat decesul de către echipajele medicale sosite la fața locului. În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”.