Un șofer român în vârstă de 29 de ani a fost reținut de Poliția Rutieră la sfârșitul unei urmăriri spectaculoase pe străzile orașului elvețian Locarno (cantonul Ticino) în noaptea dintre sâmbătă și duminică, 30 iulie, potrivit publicației RSI News.

După ce a fost denunțat de alt participant la trafic pentru nerespectarea regulilor de circulație, conaționalul nostru a fost somat de polițiști să oprească imediat după ieșirea din tunelul Mappo Morettina (situat pe semi-autostrada A13, care face parte din centura orașului Locarno).

- Continuarea după publicitate -

În loc să se conformeze somației polițiștilor, tânărul a accelerat și a devenit protagonistul unei serii de grave încălcări ale legislației rutiere, până când a fost ajuns și blocat la domiciliul său din Locarno.

La sfârșitul incidentului, tânărul a fost denunțat nu doar pentru abaterile menționate mai sus, ci și pentru conducere în stare de ebrietate și fără permis, precum și împiedicarea acțiunilor autorităților. În plus, mașina pe care o conducea a fost confiscată.

- Continuarea după publicitate -