Un grav accident rutier a avut loc între două TIR-uri marți, 25 iulie, în jurul orei 6:00 pe autostrada A1, pe sensul de mers Sibiu-Sebeș, în urma căruia unul dintre șoferi, un tânăr de 23 de ani, a murit.

După cum relatează adevărul.ro, la volanul unui TIR se afla un șofer de 40 de ani din județul Cluj, în timp ce la volanul celuilalt se afla un tânăr din județul Ialomița care, din motive încă necunoscute, a intrat în primul vehicul.

- Continuarea după publicitate -

Polițiștii patrulei rutiere BPA A1 Râmnicu Vâlcea – Deva au intervenit imediat la acest accident rutier produs la km. 268 pe A1, în direcția Sibiu – Deva.

La locul accidentului a intervenit și ISU Sibiu cu două echipaje SMURD, dintre care unul cu personal medical, cu o autospecială de stingere a incendiilor și alta de descarcerare.

Șoferul care a intrat în celălalt TIR a avut nevoie de descarcerare. El era inconștient la sosirea salvatorilor. Din păcate, tânărul ialomițean prezenta răni grave, incompatibile cu viața. Medicul sosit la fața locului nu a putut decât să constate decesul acestuia.

- Continuarea după publicitate -

Șofer clujean al celuilat vehicul a beneficiat de primul ajutor chiar la fața locului și ulterior a refuzat transportul la spital. Polițiștii au efectuat cercetări detaliate pentru stabilirea cauzei exacte care a provocat acest tragic eveniment rutier.

Traficul pe sensul de drum Sibiu – Sebeș a fost blocat total până la îndepărtarea vehiculelor avariate de pe carosabil. El a fost deviat pe ruta: nod rutier kilometrul 254 – DN7H – DN7, potrivit sursei citate.