Un autoturism scăpat de sub control a ieșit de pe carosabil în cursul zilei de duminică, 23 iulie, în apropierea satului Domnița din comuna Țibana (județul Iași) și a căzut într-o râpă a pădurii aflată în proximitatea șoselei.

După cum relatează publicația Antena3 CNN, salvatorii au găsit la locul accidentului patru victime conştiente, stabile hemodinamic, potrivit informării făcute de Diana Cimpoeşu, şefa UPU-SMURD Iaşi.

- Continuarea după publicitate -

Conform aceleiași surse, motivul pentru care şoferul de 30 de ani a pierdut controlul direcției vehiculului ar fi fost o insectă care l-a înţepat în ureche în timp ce conducea.

Sursa foto: Antena 3

Cele patru victime, trei adulţi şi un copil, au fost asistate medical la puțin timp după producerea accidentului de către un echipaj de prim ajutor, care a sosit la fața locului.

Minorul a fost transportat la Spitalul de Copii din Iași, iar adulții la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului „Sf. Spiridon” din Iaşi din aceeași localitate.

- Continuarea după publicitate -

Șoferul are plăgi înţepate de insecte în ureche şi pe scalp şi un traumatism toracic, o pasageră de 21 de ani, însărcinată, are o leziune la gamba stângă iar o altă pasageră de 55 de ani răni la hemitorace, mână și genunchi, potrivit aceleiași surse.