Șase bărbați și o femeie, toți de naționalitate română, au fost condamnați joi, 31 august, de Tribunalul Penal din Paris la sentințe cuprinse între trei ani, incluzând 20 de luni cu suspendare, până la 18 luni de închisoare, potrivit publicației Le Parisien.

Inculpații sunt suspectați că au ascuns veniturile obținute din furturile comise în capitala Franței și în suburbiile acesteia. Copiii acestora ar fi comis cel puțin 125 de furturi de carduri ale unor persoane, majoritatea vârstnice.

- Continuarea după publicitate -

Hoții minori distrăgeau atenția victimelor arătându-le o petiție, în timp ce le furau cardul bancar și apoi fugeau, făcându-se nevăzuți. Cardurile furate erau transferate apoi părinților care așteptau în apropiere.

Cei șapte inculpați, cu vârste cuprinse între 23 și 42 de ani, au fost condamnați joi, 31 august, de instanța Tribunalului Penal din Paris, la sentințe cuprinse între 16 și 18 luni de închisoare.

În plus, toți inculpații au fost amendați cu sume cuprinse între 1.000 și 7.000 de euro și li s-a interzis accesul pe teritoriul statului francez pe o perioadă de 10 ani.

- Continuarea după publicitate -