Călătoria cetățenilor români cu avionul în Canada pentru o ședere continuă de șase luni este în prezent un proces extrem de facil, datorită confortului oferit de viza canadiană eTA.

După cum informează publicația Digital Jornal, această viză electronică este obligatorie pentru toți cetățenii români care doresc să exploreze minunile Canadei într-un interval de timp de șase luni.

- Continuarea după publicitate -

Îmbrățișând spiritul accesibilității, Canada a extins acest privilegiu cetățenilor din 53 de țări, inclusiv România, acordându-le libertatea de a intra în Canada de mai multe ori în timpul vizitei lor de șase luni.

Înființarea vizei eTA canadiane în 2016 a anunțat o nouă eră a simplității pentru turiștii internaționali scutiți de viză, oferindu-le un proces de autorizare a călătoriei fără probleme.

Un avantaj nu doar pentru cetățenii români, ci și pentru toți cei care participă. Sistemul online de scutire de viză a redus semnificativ timpul de așteptare la frontieră, făcând călătoria mai plăcută și mai puțin greoaie.

- Continuarea după publicitate -

Cei care intenționează să viziteze Canada în scopuri turistice, de afaceri, medicale, de consultanță sau pur și simplu tranzitează către destinația lor finală, se pot bucura acum, deoarece sunt eligibili să solicite o eTA.

Procesul este rapid și simplu – după obținerea unui permis electronic aprobat, turiștii români pot pleca în Canada fără a fi nevoie de o viză tradițională.

Odată acordată, viza eTA canadiană oferă un sejur generos de maxim șase luni pe intrare, asigurând timp suficient pentru a explora peisajele captivante și orașele minunate ale Canadei.

Cu o perioadă de valabilitate de cinci ani pentru intrarea în aeroport de la data eliberării sau până la data expirării pașaportului, această viză oferă flexibilitate pentru planurile viitoare de călătorie.

Obținerea unei vize eTA canadiane a devenit o facilitate pentru cetățenii români, care pot accesa fără efort formularul de cerere prin intermediul site-ului ușor de utilizat pentru Canada Online Visa.

- Continuarea după publicitate -

Așadar, fă-ți bagajele și pornește într-o aventură canadiană de neuitat! Nu uita de cascada Niagara! Călătorie plăcută!