Ofițerii germani ai Poliției Federale de pe Aeroportul Karlsruhe/Baden-Baden din landul Baden-Württemberg au executat joi, 16 noiembrie, cinci mandate de arestare, dintre care trei au fost împotriva unor cetățeni români, potrivit publicației news.de.

În timpul verificării de intrare în Germania a poliției de frontieră pe un zbor din România, au fost găsiți trei bărbați care erau căutați cu mandate de arestare în vigoare.

- Continuarea după publicitate -

A existat un mandat de arestare pentru un cetățean român în vârstă de 28 de ani pentru obținerea de foloase prin fraudă. Neputând plăti amenda cerută, a fost trimis la închisoare pentru a executa o pedeapsă de 40 de zile de închisoare.

La scurt timp, a fost găsit un mandat de arestare pentru fals în înscrisuri pentru un alt cetățean român. Bărbatul de 61 de ani a putut să plătească amenda cerută de 1.840 de euro și apoi să-și continue călătoria.

A treia arestare a venit din același avion sosit din România. Exista un mandat de arestare pentru un cetățean român în vârstă de 30 de ani pentru extorcare. După ce a fost adus în judecată, a fost trimis la închisoare.

- Continuarea după publicitate -

De asemenea, la controlul efectuat la punctul de trecere a frontierei Reitzenhain (landul Renania Palatinat) joi, 16 noiembrie, unui cetățean român în vârstă de 64 de ani, ofițerii au descoperit o alertă de la Parchetul Kempten.

El era condamnat de Judecătoria Kaufbeuren (Bavaria) la o amendă de 3.373,50 euro sau la o pedeapsă substitutivă de închisoare de 110 zile pentru vătămare corporală. Deoarece nu a putut să plătească amenda restantă, a fost trimis la unitatea de corecție.

Sursa foto: news.de