Doi tineri de naționalitate română, de 27 și 29 de ani, au fost arestați recent de Poliția Națională în orașul spaniol Alicante (comunitatea autonomă Valenciană).

După cum relatează publicația Caso Abierto Informacion, ei sunt acuzați că au sustras un ceas de 7.500 de euro dintr-un vestiar aflat într-o sală de sport. Suspecții sunt acuzați de furt prin efracție și falsificarea documentelor, deoarece au intrat în sala de sport cu documente false.

- Continuarea după publicitate -

Intervenția oamenilor legii spanioli a avut loc după ce administratorul unei săli de sport din Alicante a sunat la Camera 091 pentru a denunța că doi bărbați au intrat în sala de sport prezentând documente care păreau a fi falsificate.

La fața locului s-au deplasat agenții din cadrul Brigăzii Provinciale de Securitate a Cetățenilor Alicante, iar administratorul sălii de sport le-a explicat că cei doi suspecți i-au prezentat fotocopii ale documentației lor de acces în sală, însă cu câteva zile înainte tot ei ar fi furnizat alte documente cu care aceleași fotografii der cu nume diferite.

Polițiștii au verificat sala de sport căutându-i pe cei doi suspecți și i-au surprins ascunși, unul în vestiarul sălii de sport, iar celălalt în baie.

- Continuarea după publicitate -

Administratorul sălii de sport a declarat Poliției că în ziua anterioară în care acești doi bărbați au intrat în sala de sport, a fost spart dulapul unuia dintre clienți și a fost furat un ceas de ultimă generație evaluat la 7.500 de euro, clientul denunțând furtul la secția de poliție din Alicante.

Agenții Poliției Naționale l-au contactat pe bărbatul victimă a furtului ceasului respectiv care i-a recunoscut pe inculpați ca pe cei doi pe care îi văzuse ieșind din vestiar într-o atitudine suspectă, cu câteva momente înainte de a-și găsi dulapul forțat.

În consecință, Poliția Națională i-a arestat pe cei doi români pentru o presupusă infracțiune de furt prin efracție și alta de fals în documente, după care i-a pus la dispoziția instanței de serviciu din Alicante.