Doi tineri de naționalitate română, Ungurel Andrei Mutu, de 32 de ani și Dragoș Iosif Grozavu, de 31 de ani, au fost arestați marți, 15 august, pe autostrada  Interstate 70 din statul american Kansas, fiind suspecți într-un jaf comis în Ellis County.

După cum relatează publicația locală Salina Post, poliția orașului Ellis a fost trimisă imediat după ora 19:00 la magazinul Casey’s General Store, aflat la adresa 213 Washington, în urma unui denunț despre un jaf comis chiar acolo.

- Continuarea după publicitate -

Victima a relatat că doi bărbați au coborât dintr-un SUV cu plăcuțe de înmatriculare din Florida, i-au smuls banii din mână și au fugit din zonă.

Polițiștii au ajuns la fața locului la scurt timp după ce apelul a fost trimis la numărul de urgență 911 și au percheziționat imediat zona incidentului pentru a găsi vehiculul suspect.

- Continuarea după publicitate -

Oamenii legii au strâns de la martori o descriere a suspecților și a vehiculului în care se aflau și au transmis-o prin stație altor colegi care se aflau în zonă.

Patrula de Autostrăzi din Kansas i-a găsit pe suspecți la est de ieșirea către comunitatea Toulon, situată pe autostrada Interstate 70, în jurul orei 19:19.

După ce a văzut o fotografie a suspecților făcută de polițiști, victima a putut confirma că aceștia sunt cei care i-au furat banii. Ulterior, au fost identificați ca fiind doi cetățeni români.

În vehicul se mai afla încă un tânăr. Cei doi suspecți au fost apoi arestați fără incidente și transportați la penitenciarul din Ellis County, unde sunt reținuți sub acuzația de tâlhărie.

- Continuarea după publicitate -

Sursă Foto: Salina Post