Un spaniol de 52 de ani din orașul Alicante (comunitatea autonomă Valencia) a mărturisit că a ucis o româncă de 66 de ani în propriul apartament, în care aceasta locuia ca și chiriașă. El a subliniat că nu a avut cu victima nicio relație romantică, potrivit publicației DigitaLeon.

În cursul serii de duminică, 24 septembrie, aproape de miezul nopții, ucigașul a fost cuprins de remușcări și a sunat la Poliție pentru a-și mărturisi crima. În apel a recunoscut că pe 29 august a pus capăt vieții femeii și că trupul victimei a fost ascuns în casa lui de atunci.

- Continuarea după publicitate -

După apel, agenții din cadrul Poliției Naționale spaniole s-au deplasat la locuința acestuia unde au găsit efectiv cadavrul femeii într-o stare avansată de putrefacție. Era învelit în pungi de plastic și acoperit cu o plapumă.

Criminalul a mărturisit că a folosit un cuțit de bucătărie pentru a-și ucide chiriașa. În apartament, oamenii legii au găsit multă mizerie, cu resturi de gunoi și fecale împrăștiate peste tot. Inculpatul va fi dus în fața instanței sub acuzația de omor.

Sursa foto: DigitaLeon

- Continuarea după publicitate -