Nicoleta Dobra, o româncă de 33 de ani, a scăpat de o pedeapsă cu închisoarea în Marea Britanie după ce implicarea ei în administrarea unui bordel de pe Floyd Street, stradă situată în orașul englez Stoke-on-Trent (Staffordshire), a fost descoperită în timpul unui raid al poliției engleze din 28 octombrie 2021.

După cum relatează publicația My London, conaționala noastră a locuit o perioadă la adresa Nantwich Road, Crewe, dar acum locuiește la Londra și a pledat vinovată că a păstrat un bordel folosit pentru prostituție. Ea a fost arestată pe 4 noiembrie 2021.

- Continuarea după publicitate -

La Tribunalul Stoke-on-Trent, procurorul Antonie Muller a subliniat că fosta sa adresă era folosită ca bordel. Deși inculpata și-a recunoscut profesia de prostituată, ea a negat că ar conduce acel bordel.

Totuși, dovezi incriminatoare au apărut pe măsură ce verificarea telefonului său a arătat înregistrarea sa pe mai multe site-uri web de sex, unde a făcut publicitate pentru serviciile altor femei ca prostituate.

Mai mult, la domiciliul său actual a fost găsită o sumă considerabilă de bani în numerar și dovezi că ea plătea chiria imobilului, ceea ce a întărit ideea implicării sale în afacerea cu prostituate.

- Continuarea după publicitate -

În timpul pledoariei apărării, avocatul Sebastian Winnett a dezvăluit că inculpata și-a schimbat viața și că în prezent lucrează ca și coafeză în East London.

Avocatul apărării a subliniat că clienta sa se descurcă destul de bine cu banii și își sprijină în mod regulat părinții, care au grijă de fiica ei în România.

În cadrul pedepsei cu suspendare, conaționala noastră a fost obligat să efectueze 100 de ore de muncă neremunerată și o obligație a activității de reabilitare pentru 20 de zile.

În plus, a fost trecută în registrul infractorilor sexuali pe o perioadă de 10 ani. De asemenea, a fost obligată să plătească cheltuieli de judecată de 300 de lire sterline.

Adresându-se inculpatei în timpul pronunțării sentinței, judecătorul Warner a recunoscut eforturile sale de a-și reconstrui viața și de a trimite sprijin financiar familiei ei.

- Continuarea după publicitate -

El a considerat că ea a demonstrat potențial de reabilitare și a făcut deja pași în acest sens, ținând cont de îndepărtarea ei din zona prostituției și noua ei ocupație de coafeză.