O tânără de naționalitate română, în vârstă de 20 de ani, a fost găsită decedată în propria sa locuință din localitatea spaniolă Burgos (comunitatea autonomă Castilia și Leon).

După cum relatează publicația spaniolă OK Diario, agenții Poliției Naționale Burgos l-a arestat pe partenerul spaniol al victimei, în vârstă de 42 de ani, sub suspiciunea de a fi cel care a ucis-o pe conaționala noastră.

- Continuarea după publicitate -

Tragicul eveniment a avut loc sâmbătă, 1 iulie, în locuința pe care cei doi o împărțeau pe Avenida del Cid din Burgos, conform unui comunicat emis de Poliția Națională în aceeași zi.

Tânăra ar fi apelat serviciul de urgență 112 în jurul orei 15:30 pentru a anunța că are probleme cu partenerul său. Ulterior, suspectul a sunat și el la numărul de urgență, afirmând că femeia era foarte agitată și că se încuiase într-o cameră.

La sosirea polițiștilor, femeia era deja decedată. Partenerul acesteia a declarat că ea s-ar fi spânzurat și că el i-ar fi dat jos corpul neînsuflețit. Pe baza mărturiilor primite de la vecini și a probelor adunate, poliția l-a arestat pe acest bărbat sub suspiciunea de a fi autorul crimei.

- Continuarea după publicitate -

Conform unor surse din poliție, individul avea deja antecedente de violență domestică îndreptată împotriva fostei sale partenere.

Conform informațiilor poliției, tânăra ar fi fost victimă a violenței partenerilor săi anteriori, deși nu a fost înregistrată nicio plângere făcută de ea, legată de abuzurile la care a fost supusă în trecut.