Garda Civilă a arestat un român dat în urmărire în Europa și care se afla în localitatea spaniolă Benicàssim din provincia Castelló (comunitatea autonomă Valenciană) cu documente de identitate false, potrivit publicației cadenaser.com.

El a fost arestat după ce a prezentat documente false pe numele unui cetășean maghiar la un punct de control al poliției. S-a aflat că fusese arestat anterior în orașul Vinaròs în iulie anul trecut, când a prezentat documente false pe numele unui cetățean român.

- Continuarea după publicitate -

Când inculpatul a fost prezentat în fața Autorității Judiciare și nu și-a dovedit identitatea, acesta a fost plasat în arest preventiv, totul pentru a evita riscul de evadare și pentru ca Garda Civilă să continue cercetările polițienești.

După mai multe investigații, agenții au descoperit că inculpatul este într-adevăr cetățean român și chiar unul dintre cei mai căutați fugari din țara sa natală, fiind inclus pe site-ul poliției române.

El se confruntă cu o pedeapsă de opt ani și șapte luni pentru tâlhărie cu violență, infracțiuni privind proprietatea privată și extorcare. Inculpatul va fi pus la dispoziția Tribunalului Național din Madrid.

- Continuarea după publicitate -

Sursa foto: cadenaser.com