Un tânăr de naționalitate română, în vârstă de 29 de ani, a murit în urma unui tragic accident rutier petrecut sâmbătă, 19 august, în orașul olandez Breda (Brabantul de Nord), potrivit publicației locale Omroep Brabant.

Imagine de la locul accidentului. Sursă foto: omroepbrabant.nl.

Victima era pasager în mașina condusă de un conațional, în vârstă de 33 de ani, care a fost grav rănit. Potrivit unui purtător de cuvânt al poliției olandeze, acesta a condus cu peste 100 km/h pe un drum cu restricție de 70 km/h.

- Continuarea după publicitate -

Tragicul accident a avut loc în primele ore ale dimineții de sâmbătă, în jurul orei 2:30, la intersecția dintre străzile Graaf Engelbertlaand și Mastbosstraat din Breda, așa cum se arată în comunicatului poliției olandeze de luni, 21 august.

O tânără de 18 ani, care circula dinspre localitatea Bavel, a oprit la semaforul de pe Mastbosstraat și a virat dreapta pe Graaf Engelbertlaan când culoarea a devenit verde. În timp ce accelera, a văzut cu coada ochiului o altă mașină care se apropia din stânga ei cu viteză mare.

Șoferul român a ignorat culoarea roșie a semaforului din intersecție și s-a izbit de mașina tinerei. Pasagerul din mașina șoferului vinovat a fost aruncat din autoturism și a murit la fața locului.

- Continuarea după publicitate -

Șoferul român a fost grav rănit. Serviciile de urgență l-au transportat la spital cu ambulanța, unde o anchetă a poliției a stabilit că se afla sub influența băuturilor alcoolice. Poliția l-a arestat la spital. Tânăra de 18 ani a scăpat nevătămată.

Sursa foto: Omroep Brabant