Sâmbătă, 10 iunie,  a fost o zi tragică pentru un bărbat în vârstă de 77 de ani din județul Vâlcea, care și-a pierdut viața într-un accident neobișnuit în timp ce se deplasa cu un microbuz de transport persoane, informează Pro TV.

Potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Vâlcea, bărbatul, domiciliat în localitatea Scundu, s-a dezechilibrat și a căzut pe culoarul microbuzului în timp ce acesta oprea în stație în municipiul Râmnicu Vâlcea.

- Continuarea după publicitate -

În urma incidentului, pensionarul a decedat, un deznodământ tragic pentru o zi de călătorie care se dorea probabil una obișnuită.

După incident, un echipaj medical a ajuns de urgență la fața locului, dar, din nefericire, cadrele medicale nu au avut altă opțiune decât să constate decesul bărbatului.

Trupul neînsuflețit al acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală.

- Continuarea după publicitate -

Microbuzul era condus de un bărbat de 61 de ani din localitatea Cernișoara. Șoferul a fost supus unui test cu etilotestul de către autorități, iar rezultatul a fost negativ.

Polițiștii lucrează pentru a determina toate aspectele acestui eveniment rutier nefericit în care bărbatul de 77 de ani și-a pierdut viața. Comunitatea locală este în stare de șoc după acest tragic eveniment,