Vasile Balea, un bărbat de naționalitate română, în vârstă de 46 de ani, a pledat vinovat vineri, 10 noiembrie, în fața instanței Tribunalului din orașul britanic Norwich (Norfolk) pentru o singură acuzație, de atingere intenționată a zonei intime a unei tinere, de 23 de ani, fără acordul acesteia.

Potrivit publicației Eastern Daily Press, procurorul Rima Bejum a declarat în fața instanței că incidentul a avut loc în clubul de noapte Fluke de pe Prince of Wales Road din Norwich, în primele ore ale zilei de 11 martie a acestui an.

- Continuarea după publicitate -

Procurorul a explicat: „Dansa cu o femeie de 23 de ani pe ringul de dans, când a început să o atingă între picioare prin îmbrăcăminte, fără acordul ei”.

După ce femeia a denunțat incidentul la poliție, ofițerii care l-au arestat pe conaționalul nostru la club au sesizat faptul că acesta era extrem de beat, potrivit declarației aceluiași procuror.

Inculpatul, care a vorbit printr-un interpret român, a dat instanței o adresă în Edmonton, în nordul Londrei. Avocatul apărării, David Foulks, a subliniat că anterior incidentului, clientul său a avut un „caracter bun”.

- Continuarea după publicitate -

Magistrații au ordonat o audiere preliminară înainte de sentință, dar l-au avertizat pe inculpat că „toate opțiunile sunt deschise”. Verdictul va fi pronunțat în următoarea ședință, programată pe 3 ianuarie 2024.

Sursa foto: Pexels