Cearta izbucnită din gelozie, între un spaniol de 55 de ani și un român de 34 de ani, și petrecută pe o stradă din cartierul Carabanchel din Madrid, a degenerat într-o tentativă de omor care s-a soldat cu rănirea ambilor protagoniști prin înjunghiere, potrivit  unui purtător de cuvânt al poliției din capitala Spaniei.

După cum dezvăluie publicația La Razon, evenimentele au avut loc sâmbătă, 25 noiembrie, în jurul orei 20:50, pe strada Alondra, din zona denumită Vista Alegre. Cei doi au început acolo o ceartă, care a fost întreruptă când spaniolul s-a dus acasă să ia un cuțit și să revină cu el pentru a-l ataca pe român, ceea ce a făcut în cele din urmă.

- Continuarea după publicitate -

Mai tânăr, conaționalul nostru a reușit să smulgă cuțitul și să-i taie mâna atacatorului. Lupta s-a încheiat la sosirea Poliției Municipale, care i-a arestat pe ambii. Agenții au arestat-o ​​și pe sora spaniolului, în vârstă de 33 de ani, pentru că a agresat oamenii legii în timpul arestării celor doi.

Sosiți la fața locului, lucrătorii sanitari  de urgență de la Protecția Civilă Samur l-au tratat pe român pentru o tăietură la gât, care i-a provocat sângerare masivă, și o rană înjunghiată la spate, în timp ce spaniolul a suferit tăieturi la mână și o tibie fracturată, potrivit unui purtător de cuvânt al Samur Madrid. Femeia arestată nu a suferit nicio leziune.

Sursa foto: La Razon

- Continuarea după publicitate -