Poliția Națională spaniolă a arestat joi, 24 august, în orașul Lugo (comunitatea autonomă Galicia) un tânăr de origine portugheză după ce și-ar fi înjunghiat colegul de cameră, un alt tânăr de origine română, care a trebuit să fie transferat la Spitalul Universitar Lucus Augusti (HULA) cu răni grave.

Potrivit publicației spaniole La Razon, polițiștii au aflat ceea ce s-a întâmplat în jurul orei 21:00, când rănitul a reușit să părăsească locuința și să ajungă în exteriorul clădirii, situată pe Rúa dos Gardas, cu tăieturi vizibile produse de un cuțit.

- Continuarea după publicitate -

Primele informații despre eveniment indică o posibilă ceartă între cei doi colocatari, presupusă frecventă și în alte cazuri, dar care în acest caz s-a încheiat cu o luptă cu cuțite între cei doi. De altfel, tânărul arestat a suferit și el tăieturi, dar nu atât de grave.

După ce l-au arestat pe presupusul atacator și au localizat arma folosită în luptă, oamenii legii spanioli au procedat la transferul acestuia la Secția Provincială de Poliție Lugo.

- Continuarea după publicitate -