Un român în vârstă de 38 de ani a fost înjunghiat de un tânăr de naționalitate armeană în centrul orașului italian Sansepolcro din provincia Arezzo (regiunea Toscana), lângă un club de noapte.

După cum relatează publicația locală InformArezzo, carabinierii au reconstituit evenimentele petrecute în noaptea respectivă, după găsirea și salvarea victimei care a fost internată în policlinica Scotte di Siena, unde a ajuns din cauza rănilor suferite.

- Continuarea după publicitate -

Agresorul a fost arestat în dimineața zilei următoare. Conform reconstituirii carabinierilor, cei doi tineri participau la o petrecere aniversară desfășurată în club, când între ei a izbucnit un conflict din cauza unui compliment adus de armean iubitei românului.

Disputa verbală dintre cei doi tineri a degenerat și a fost urmată de o scurtă încăierare, după care victima și persoana arestată ar fi ieșit din club pentru a clarifica lucrurile afară, însă atunci armeanul l-ar fi înjunghiat pe român.

Ulterior, agresorul a fugit dar a fost prins de carabinieri a doua zi. În timpul inspectării zonei în care s-a petrecut fapta, oamenii legii au găsit cuțitul folosit de agresor care îl aruncase pe un acoperiș după comiterea faptei.

- Continuarea după publicitate -

Transportat la spital în regim de cod galben, românul se află în prezent sub îngrijire medicală. Agresorul său a fost arestat preventiv și va fi adus cât de curând în fața instanței pentru faptele sale.