Droguri de mare risc au fost descoperite în anusul unui român, în vârstă de 23 de ani, în timpul examinării sale medicale după ce tocmai suferise un accident rutier în cantonul elvețian Uri.

După cum relatează publicația locală Watson, substanțele descoperite constau într-o cantitate de peste 100 de grame de cocaină.

- Continuarea după publicitate -

Românul, care locuiește în Italia, a avut un accident în localitatea Andermatt (cantonul Uri) sâmbătă, 12 august, când vehiculul său s-a izbit de o barieră de protecție a drumului.

Deși nu suferise niciun fel de leziuni, un test rapid de consum de droguri efectuat asupra sa a indicat un rezultat pozitiv.

Deoarece starea victimei s-a deteriorat între timp, aceasta a fost transportată la spital. Acolo s-a descoperit că transporta droguri ilegale.

- Continuarea după publicitate -

Poliția cantonului elvețian Uri a anunțat joi, 17 august, că tânărul a ascuns peste 100 de grame de cocaină într-un orificiu al corpului (propriul anus).

Întrucât cantitatea de droguri a fost considerată prea mare penru propriul consum, Parchetul canonului Uri a deschis o anchetă.

În aceeași zi, organele de urmărire penală elvețiene au încuviințat arestarea preventivă a conaționalului nostru pentru următoarele trei luni.

Sursă foto: Pixabay

- Continuarea după publicitate -