Suspectat de trafic de droguri, un român în vârstă de 19 ani a fost arestat împreună cu alți trei bărbați vineri, 15 septembrie, de ofițerii Poliției Naționale pe autostrada care leagă cartierele Villaverde și Villa de Vallecas din capitala Spaniei, Madrid.

Potrivit publicației MiraCorredor, cei patru suspecți au dat ofițerilor răspunsuri contradictorii când au fost întrebați despre prezența lor la fața locului, puțin după miezul nopții.

- Continuarea după publicitate -

În consecință, ei au fost arestați pentru o presupusă infracțiune împotriva sănătății publice în cartierul madrilen Villa de Vallecas, în timp ce transportau într-un autoturism cinci pungi cu cocaină roz, o substanță cunoscută și sub numele de „tusi”.

Arestarea celor patru a avut loc puțin după ora unu dimineața pe autostrada care leagă Villaverde de Vallecas, unde o patrulă a Poliției Naționale a observat o mașină parcata cu două persoane înăuntru.

Interpelați, cei doi au dat ofițerilor răspunsuri contradictorii când au fost întrebați despre prezența lor la fața locului. La scurt timp, în mașină s-au urcat încă două persoane, astfel încât polițiștii au procedat la o inspecție a autoturismului.

- Continuarea după publicitate -

În interiorul vehiculului au fost găsite cinci pungi cu cocaină roz, probabil destinate vânzării. Cei patru suspecți care vor fi aduși în fața justiției sunt un spaniol de 31 de ani, un ecuadorian de 28 de ani, un peruvian de 28 de ani și tânărul nostru conațional, potrivit unor surse din poliție.

Sursa foto: MiraCorredor