O persoană inițial necunoscută a pătruns într-o benzinărie din vestul orașului german Nürnberg din Franconia Mijlocie (landul Bavaria) în noaptea de 13 spre 14 iunie, potrivit denunțului nr. 692 din 14 iunie.

După cum relatează publicația germană news.de, Departamentul de Investigații Penale a reușit abia acum să identifice un suspect în acest jaf petrecut cu mai bine de trei luni în urmă.

- Continuarea după publicitate -

În jurul orei 02:30, hoțul a pătruns în incinta benzinăriei din Rothenburger Strasse și a furat cartușe de țigări în valoare de aproximativ 5000 de euro. Căutarea la scară largă care a fost demarată atunci de oamenii legii pentru prinderea hoțului nu a avut succes.

Serviciul de Investigații Criminale pe termen lung a efectuat ulterior o investigație criminalistică la fața locului. Au fost descoperite urme de ADN, ceea ce a dus la identificarea unui bărbat de naționalitate română, în vârstă de 38 de ani, fără o reședință fixă în Geermania.

Căutat de poliția federală de mai bine de trei luni, hoțul va avea acum pe numele său un mandat de arestare internațională care va fi emis foarte curând de autoritățile germane.

- Continuarea după publicitate -