Un român în vârstă de 27 de ani, cu antecedente penale, a fost judecat în lipsă luni, 11 septembrie, la Tribunalul din Feldkirch (oraș austriac situat în landul Vorarlberg), pentru amenințări periculoase și constrângere asupra unui fizioterapeut, în fața cabinetului căruia a urinat fără rușine.

După cum relatează publicația Kronen Zeitung, patru alte infracțiuni „împodobesc” cazierul judiciar din Austria al inculpatului, tată a patru copii, la care se adugă o condamnare anterioară înregistrată în Elveția.

- Continuarea după publicitate -

Incidentul s-a petrecut pe 29 iulie în orașul Dornbirn (Vorarlberg). După o petrecere de pomină sărbătorită cu ocazia zilei de naștere, în drum spre casă, conaționalul nostru a simțit că vezica sa este suprasolicitată.

Deși se afla foarte aproape de apartamentul mamei sale, recent sărbătoritul nu și-a mai putut controla ingrata vezică și a urinat în imediata apropiere, mai exact în fața ușii cabinetului unui medic fizioterapeut.

Când proprietarul a deschis ușa și l-a certat pentru gestul său, inculpatul a devenit agresiv. „Te voi omorî pe tine și familia ta dacă nu mă lași să intru în cabinet”, l-ar fi amenințat el pe terapeut.

- Continuarea după publicitate -

La proces însă, el s-a justificat că era beat. „Am crezut că acolo este o toaletă”, a explicat el. Mai mult, nu și-a putut aminti vreo amenințare venită din partea sa. Doar că poliția l-ar fi dat jos din pat la ora cinci dimineața.

Un martor ocular al incidentului petrecut în fața cabinetului ar putea face lumină în acest caz care a continuat în cursul zilei de marți, 12 septembrie.

Însoțit de toți cei patru copii, de soția sa și alte două rude, inculpatul s-a prezentat în fața instanței. El a lipsit luni de la proces din cauza unei presupuse insolații.

Sursa foto: Kronen Zeitung

- Continuarea după publicitate -