Cătălin Avram, un român în vârstă de 36 de ani, rezident pe strada Barclay din orașul scoțian Glasgow, s-a prezentat miercuri, 23 august, la Tribunalul Șerifului din orașul Alloa (Clackmannanshire) sub acuzația de furt dintr-un supermarket.

După cum relatează publicația locală Alloa Advertiser, conaționalul nostru a fost prins în timp ce încerca să fure băuturi alcoolice în valoare de aproape 600 de lire sterline dintr-un supermarket.

- Continuarea după publicitate -

Venit direct din arest și însoțit de un traducător, inculpatul a recunoscut că pe 19 februarie, împreună cu un alt bărbat, a încercat să fure băuturi alcoolice de la supermarketul Morrisons din Clackmannan Road, Alloa.

Însă șeriful Neil Bowie nu a fost deloc impresionat de povestea lui Avram despre cum a povestit infracțiunea. Inculpatul a susținut că a venit în Alloa în căutarea unui loc de muncă dar „a dat peste cineva pe care îl cunoștea din România”.

Bucuroși de momentul revederii, cei doi au vrut să sărbătorească, așa că au încercat să fure băuturi alcoolice în valoare de 585 de lire sterline din supermarket.

- Continuarea după publicitate -

Inculpatul are cazier și condamnări pentru furt în orașele Aberdeen și Glasgow. În prezent, el se află în arest pentru chestiuni de imigrare, iar șeriful i-a mai prelungit pedeapsa cu încă 80 de zile pentru tentativa de furt.

Sursa foto: Alloa Advertiser