Cu părul ei lung și negru ca abanosul, cu parfumul său răvășitor, tocurile înalte și hăinuțele mulate pe corpul ei de model, se poate ghici că Natașa nu a venit în Belgia să răsucească șervețele sau să lucreze într-o fabrică, după cum dezvăluie publicația L’Avenir.

Tânăra româncă a ales o altă viață, mai profitabilă, prostituția, cu riscul de a da uneori peste indivizi bizari, precum Luc, un belgian din localitatea Boussu (Valonia) a cărui fantezie erotică este… ca cineva să îi flatuleze în gură!

- Continuarea după publicitate -

Parchetul local a acuzat-o pe conaționala noastră că l-a înșelat pe Luc în perioada 1 iunie – 23 septembrie 2021. În această perioadă, belgianul ar fi cheltuit nu mai puțin de 57.720 de euro pentru a-i obține serviciile. O sumă care a ajuns în contul bancar românesc al tinerei, care a declarat fiscului belgian o cifră de afaceri anuală de 1.800 de euro.

Potrivit avocatului său, Anthony Locoge, belgianul suferă de un handicap mintal. Acesta spune că clientul său a intrat în contact cu tânăra prin intermediul site-ului „Quartier rouge”. S-au văzut în camera închiriată de prostituată cu 200 de euro pe zi, pe rue Léopold din Frameries.

Întâi au fost masaje, apoi sex. „A fost un client bun, dar naiv, care a făcut plăți de trei până la patru mii de euro acestei femei”, a explicat avocatul victimei.

- Continuarea după publicitate -

Parchetul a informat că Luc a făcut în jur de 40 de plăți pe o perioadă de 122 de zile, estimând un total de cel puțin 42.000 de euro.

Procurorul general adjunct, Thiebaut Ruth, a cerut doi ani de închisoare pentru tânăra acuzată, care însă nu a fost niciodată condamnată în Europa. El a precizat că tânăra „nu vorbește despre lucruri concrete în declarația ei la poliție”.

Arnaud Lebas, avocatul apărării, a intrat apoi în scenă pentru a dezvălui explicații surprinzătoare asupra prețurilor practicate de clienta sa. „De ce stătea uneori cu ea zile întregi? Răspunsul este simplu, acest tânăr are o fantezie deosebită, îi place să primească pârțuri în gură!”

Această mărturisire bruscă a provocat un hohot de râs din partea procurorului șef și a grefierului. Judecătoarea însă a scrâșnit din dinți și a încercat să mențină puțină seriozitate în acest caz care o propulsa la rangul de… judecătoare de pârțuri!

Ceea ce a urmat a fost și mai spectaculos. Pentru a-și realiza fantezia, Luc a luat cu el cutii de fasole boabe, cerându-i tinerei să le mănânce. A fost nevoie să aștepte un timp, astfel încât digestia fasolei să baloneze intestinele tinerei .

- Continuarea după publicitate -

După câteva ore de suspans, conaționala noastră a reușit, în sfârșit, să elimine câteva pârțuri, spre marea satisfacție a clientului ei care nu era deloc supărat să plătească mai mult de 150 de euro pe oră.

Pentru avocatul apărării, nu a existat nicio intenție frauduloasă din partea tinerei și a invocat achitarea sa. Suspendarea executării pedepsei este solicitată pentru acuzația de evaziune fiscală.

Ca o adiere înmiresmată, vocea judecătoarei a informat auditoriul că verdictul va fi pronunțat pe 15 decembrie. Până atunci, sărmanul Luc va fi privat de cea mai mare bucurie a vieții sale, iar producătorul cutiilor de fasole ar putea da faliment.

Sursa foto: PickPik

- Continuarea după publicitate -