Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat în zona lor de competență un cetățean de naționalitate română care avea asupra sa două genți voluminoase în care se aflau mai multe exemplare de pește, fără documente de proveniență.

La data de 7 iunie, în jurul orei 09:00, polițiștii de frontieră din Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea, în colaborare cu un polițist de frontieră din Sectorul Poliției de Frontieră Isaccea, se aflau într-o acțiune de prevenire și combatere a braconajului piscicol.

- Continuarea după publicitate -

În timpul acțiunii, au observat o persoană care transporta două genți voluminoase în zona trecerii cu bacul, în apropierea localității I.C. Brătianu. După verificarea genților, s-a constatat că acestea conțineau un total de 52 kg de pește, specia crap, fără documente justificative.

Polițiștii de frontieră au demarat o anchetă în legătură cu presupusa infracțiune de deținere și transport de pește fără documente justificative, iar întreaga cantitate a fost încredințată unei societăți comerciale specializate în domeniu.

- Continuarea după publicitate -