Elena D., o femeie de 31 de ani, rezidentă în landul austriac Oberösterreich, a plecat într-o călătorie cu autocarul din orașul Linz, cu destinația Sibiu, România. Călătoria trebuia să dureze 15 ore dar problemele au apărut încă înainte de a se urca în vehicul, potrivit publicației Heute.

Femeia a așteptat autocarul la autogara din Linz și a devenit îngrijorată când acesta nu sosise la ora stabilită pentru plecare, respectiv 23:30. După mai multe contacte cu serviciul pentru clienți, ea a aflat că autocarul va veni în curând.

- Continuarea după publicitate -

În cele din urmă, acesta a ajuns în jurul orei 1:45 și Elena a fost nevoită să tremure de frig mai bine de două ore. „Erau doar 4 grade. A trebuit să îngheţ în frig peste două ore”, a declarat ea furioasă. Dar dificultățile abia începuseră.

S-a urcat în autocar și i-a arătat biletul șoferului, apoi a devenit confuză când el i-a spus să se așeze undeva. Chiar dacă își rezervase un loc în față și plătise suplimentar pentru el, și-a găsit locul ocupat.

În timp ce căuta un alt loc, ea s-a împiedicat pe culoar de o persoană întinsă pe podeaua autocarului. Nedumerită de faptul că nimeni dintre pasageri nu era deranjat de acea situație, s-a așezat în cele din urmă pe un loc.

- Continuarea după publicitate -

Frustrările au continuat când femeia a descoperit că în autocar nu exista toaletă. Deși acesta a oprit de două ori în timpul călătoriei, a fost extrem de incomod pentru ea. După această călătorie de coșmar, femeia a cerut companiei de transport rambursarea biletului de 42,99 euro.

Compania și-a cerut scuze, dar a spus că nu va rambursa biletul decât dacă întârzierea este mai mare de 120 de minute și dacă clientul renunță la călătorie. Cum a doua condiție nu era adevărată, ea a primit doar o rambursare parțială de 2,99 EUR pentru rezervarea locului.

Compania de transport a explicat presei că autobuzul a întârziat în acea zi din cauza unui blocaj în trafic. Reprezentanții companiei au subliniat că șoferii ar trebui să se asigure că locurile rezervate sunt păstrate libere, apoi și-au cerut scuze clientei nemulțumite pentru inconvenient și au promis că își vor instrui șoferii în consecință.

Sursa foto: Heute

- Continuarea după publicitate -