Pasagerii aflați la bordul unui zbor Ryanair plecat de la Dublin (Irlanda) cu destinația Lourdes (Franța), au experimentat reacții mixte când un bărbat a decis să-i distreze fredonând o melodie improvizată din celebrul hit „Hold Me Now” al cântărețului irlandez Johnny Logan prin intermediul sistemului de interfon.

După cum relatează New York Post, unii pasageri s-au alăturat bucuroși acestui karaoke improvizat și au râs alături de cântărețul amator, însă alții nu și-au putut ascunde nemulțumirea.

- Continuarea după publicitate -

Un pasager furios, Pete Farrell, pentru a-și exprima frustrarea a postat pe Twitter un videoclip de un minut în care cerea o rambursare a prețului plătit pe bilet.

„Știu că nu ești faimos pentru divertismentul tău în zbor, dar asta te enervează. Eu și copiii ne-am dori banii înapoi, vă rog”, a precizat Farrel.

- Continuarea după publicitate -

Pentru a-și încheia spectacolul de la mijlocul zborului, „cântărețul” le-a mulțumit ascultătorilor cu un rămas bun vesel, ba chiar a dat unei însoțitoare de bord un sărut amical pe obraz.

Incidentul a atras atenția presei, iar Ryanair a fost contactată pentru comentarii.

Potrivit lui Farrell, care conducea un grup bisericesc într-o excursie pentru a vizita sanctuarul din Lourdes, un grup zgomotos de bărbați s-au urcat în avion și s-au îmbătat progresiv.

Deși le-a pus celorlalți pasageri răbdarea la încercare, Farrell a remarcat: „Cu siguranță nu mergeau într-un pelerinaj!”

Părerile despre performanța „cântărețului” au fost împărțite pe Twitter. Unii au declarat că este o deturnare a liniștii zborului, în timp ce alții au sugerat cu umor că o vor accepta doar dacă bărbatul s-ar dovedi a fi adevăratul Johnny Logan.

- Continuarea după publicitate -

 

Totuși, un utilizator al rețelei sociale l-a apărat pe solistul improvizat, îndemnând pasagerii nemulțumiți să „ia mai puțin în serios lucrurile”.

Acest incident se adaugă la o serie de experiențe de zbor ciudate care implică Ryanair. Într-un caz recent, o înregistrare video a surprins doi pasageri care se luptau într-un zbor de la Malta la Londra, determinând însoțitorii de bord și colegii de pasageri să intervină și să-i separe.

Ryanair a recunoscut incidentul și rezolvarea cu succes de către echipajul de cabină: „Doi pasageri de pe acest zbor de la Malta la Stansted (3 iulie) au devenit recalcitranți înainte de decolare”.

„Echipajul de cabină a difuzat situația înainte ca aeronava să plece în siguranță spre Stansted, după o întârziere minoră”.

- Continuarea după publicitate -