A.L.F., o româncă în vârstă de 35 de ani, a fost arestată duminică, 16 iulie, pentru infracțiunea de tâlhărie cu violență, comisă într-un magazin din orașul spaniol Zaragoza (comunitatea autonomă Aragon). După cum relatează publicația Caso Abierto, hoața a avut complice alte două conaționale care au reușit să fugă.

Negustorii sunt obișnuiți să fie jefuiți, dar se întâmplă foarte rar ca hoții să răspundă violent atunci când sunt prinși în flagrant. Tocmai asta s-a întâmplat duminica trecută cu o angajată a unui magazin, care nu numai că a fost doborâtă la pământ, dar a fost și mușcată de una dintre încheieturile mâinii.

- Continuarea după publicitate -

Cu doar o jumătate de oră înainte de închiderea magazinului denumit CH Novedades, un stabiliment situat pe Avenida Madrid din orașul Zaragoza, înăuntru au intrat trei cliente. Era în jurul orei 21:00, potrivit sursei menționate anterior.

La un moment dat, vânzătoarea s-a apropiat de acel grup de femei și a realizat că nu sunt acolo să probeze haine și să le cumpere, ci să le poarte fără să plătească. În fața acestei situații, angajata magazinului le-a confruntat.

Răspunsul hoațelor a fost mixt. Două dintre ele au fugit cu câteva haine, după ce au împins-o puternic pe angajată, astfel încât aceasta a căzut pe podea. A treia hoață însă a rămas acolo, mușcându-i vânzătoarei încheietura mâinii.

- Continuarea după publicitate -

Hoațele nu știau însă că o patrulă din cadrul Brigăzii Securitate Cetățenească a Poliției Aragon era deja pe drum. Aceștia primiseră un apel de ajutor la 091, care i-a alertat despre situația respectivă.

Oamenii legii au sosit rapid la fața locului și s-au întâlnit atât cu victima mușcată de mână, cât și cu agresoarea care a fost arestată pe loc pentru infracțiunea de tâlhărie cu violență.

Aceasta a fost condusă la sediul poliției, în timp ce în zonă s-a efectuat o percheziție pentru a se încerca localizarea celorlalte două femei dar, din păcate, nu a fost posibilă depistarea acestora.